Hinnasto

Meidän mielestämme lakipalveluiden hinnoittelun tulee olla yksinkertaista ja läpinäkyvää

Yksityiset

Hintamme yksityisasiakkaille on 215 €/h (sis. alv 24 %).

Käytämme vain yhtä tunti hintaa riippumatta tekemästämme toimenpiteestä. Oli sitten kyseessä neuvottelu, asiakirjan laadinta, asiakkaan avustaminen tuomioistuimessa tai jokin muu toimenpide, niin laskutamme asiakasta ainoastaan toimeksiannon hoitamiseen kuluneen ajan perusteella.

Pienin laskutusyksikkö on 15 minuuttia ja käytetty aika pyöristetään seuraavaan täyteen neljännestuntiin. Toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, kuten matkakustannukset ja oikeudenkäyntimaksut, veloitetaan aina erikseen.

Selvitämme myös aina mahdollisuutesi kattaa toimeksiannon kulut joko kokonaan tai osittain oikeusturvavakuutuksesta tai valtion julkisen oikeusavun turvin.

Voit turvallisin mielin ottaa meihin yhteyttä, sillä me emme veloita alkuneuvottelusta, joka ei johda toimeksiantoon.

Yritykset

Hintamme yritysasiakkaille on 220 €/h (alv 0 %)

Pääsääntöisesti laskutamme toimeksiannon hoitamiseen kuluneen ajan perusteella. Pienin laskutusyksikkö on 15 minuuttia ja käytetty aika pyöristetään seuraavaan täyteen neljännestuntiin.

Voimme myös tehdä kiinteähintaisen tarjouksen toimeksiannon hoitamisesta, jos toimeksiannon sisältö voidaan riittävällä tarkkuudella määritellä.

Jos toimeksiannon hoitaminen edellyttää matkustamista laskutamme myös matkakustannukset.

Ota yhteyttä ja selvitetään miten voimme olla avuksi yrityksesi asioiden hoitamisessa. Alkuneuvottelu on yrityksille maksuton ja suoritamme sen mielellämme paikan päällä yrityksessäsi.